• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Verdenspremiere på Lagar do Ventos nye vine lige her

  Med Lagar do Vento skal vi en tur til Ribeira Sacra til en sand verdenspremiere, for flere af vinene fra Antonios hånd bliver helt særligt - og for første gang nogensinde - flasket til JAMAS Wines samkøb. Du kan i samkøbet træde ind i et fredfyldt, grønt paradis på få hektar langs Mino-floden i Ribeira Sacra i Galicien. 

  Lagar do Vento ligger bogstaveligt talt i baghaven fra hæderkronede Finca Millara (de er naboer), så terroir-delen er sikret i øverste liga. Og da vi fik muligheden for at indgå i et samarbejde med den meget fremadskuende og bæredygtige vingård, slog vi naturligvis til. Ikke blot fordi de som de eneste i regionen arbejder med regenerativ vinavl, der skal give mere tilbage til regionen end den tager, men også fordi de laver umanerlig god vin

  Exceptionelle, friske, lette og kølige atlanterhavsprægede vine parres med et utroligt blik for klimaet, Ribeira Sacras skrøbelig natur og menneske bag vinen. Oplev fx orangevin lavet på Albarino, Trexadura og Godello, DO Ribeiras Sacras bedste rødvin i 2018, DO Peizas, en top-Mencia i den underfundige, sarte og grønne udgave.

  Hos det nye projekt Lagar de Vento producerer de kun nummererede vine i antallet 155 - 4.020 eksemplarer, og nu kan du prøve det her.

  Hvordan fungerer SAMKØB by JAMAS

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.