• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Inspiration

  Samkøb by JAMAS udspringer af JAMAS Wine, som er en niche-vinforretning med spansk fokus og kærlighed til vin med karakter.

  I løbet af 2022 indså vi, at vi ikke kunne formidle alle de fantastiske vine, vi gerne ville, fordi det er vanskeligt at købe store mængder vin ind til lageret for en lille niche-butik, og samtidig sikre attraktive priser for vores kunder.

  Derfor udviklede vi JAMAS SAMKØB, som er en samkøbsplatform for vin. Via platformen kan vores kunder forhåndsreservere de bedste vine direkte fra små og innovative spanske vingårde til langt under markedsprisen - mod selvfølgelig at vente 1-2 uger på levering.

  I det første halve år formidlede vi mange tusinde flasker vin mellem Spanien og Danmark, og vi kunne se, at vores samkøbere kom igen og igen.

  Nu er vi klar til at udvide vores samkøbsunivers. Ikke blot med flere spanske samkøb, men også med små og innovative vinmagere fra hele Europa.

  Når vi har udvalgt vingård og vine, åbner vinmageren kælderen for dine reservationer. Dermed kan vi skære mellemled og lageromkostninger væk, og køre vinene direkte til Danmark og hjem til dig.

  På den måde er du sikret vin til den skarpest mulige pris og altid ca. 20 % under markedsprisen.

  Vi er din garant for kvaliteten, og har 100 % tilfredshedgaranti på samtlige vine, du bestiller.

  Hvordan fungerer Samkøb by JAMAS?

  Ofte stillede spørgsmål

  Ja, den sædvanlige JAMAS tilfredshedsgaranti gælder selvfølgelig også på JAMAS SAMKØB. Vi håndplukker alle vores vingårde og står altid på mål for kvaliteten af den vin, vi sælger. Skriv til os på info@jamaswine.com, hvis du ikke er tilfreds med vinene.

  Du skal som minimum bestille vin for DKK 600 for at deltage i et JAMAS SAMKØB. Til gengæld kan du frit reservere og blande de vine, du har lyst til. Det gælder også på tværs af forskellige aktive samkøb.

  Ja, når du først har reserveret vin på et samkøb, er du helt sikker på at modtage vinen.

  Skulle det ske, at samkøbspallen bliver forsinket, sørger vi selvfølgelig for at holde dig opdateret.

  Ja, vi hjælper gerne med at få tingene til at passe. Skriv en mail til os på info@jamaswine.com, og så finder vi sammen en løsning.

  Meget gerne! Send din idé til info@jamaswine.com, så rækker vi ud. Hvis vingården ender som samkøbsvingård, kvitterer vi naturligvis med et par gode flasker som tak for forslaget.