• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • L'Enclos de Peralba - "Young Winemaker of the Year" 2024

  Vi er tilbage på en ny allokation fra L’Enclos de Peralba, den mikroskopiske vingård i Penedes lige uden for Barcelona med mottoet: “Make Penedés Great Again”. Og det er netop, hvad de vil. 

  De vil vise storheden og karakteren fra deres hjemstavn. Og de lykkes. Tag ikke bare vores ord for det, men læs hvad Jancis Robinson, en af verdens mest betydningsfulde vinkritikere,skriver:“[they] aim for quality and present the ‘distinctive flavour of their landscape’”. 

  Og noget er virkelig ved at ske i Penedés, hvor fokus er på Xarello og Garnacha-druerne. Tim Atkin udtaler, at “Along with Albariño from old vineyards in Rías Baixas, I believe Xarel·lo is the most exciting white grape in the entire of Spain”.

  Og fætrene fra L’Enclos står forrest i denne udvikling ift. særligt Xarello, hvor de i Tim Atkins omfattende rapport bliver kaldt “champions of the variety”.

  På samkøbet her kan du altså prøve vin fra fætrene Leo og Roc Gramona, 6. generation i Gramona-dynastiet. Roc er netop kåret til Penedes bedste unge vinmager af Tim Atkin, og det er en kæmpe hæder. 

  Resultaterne taler for sig selv: i dag er deres vine i høj kurs (mange gange + 90 point fra både Robert Parker og Tim Atkin) og godt ratede (+4,0 i gns. på tværs af alle vine på Vivino).

  Desværre er produktionen mikroskopisk, så mængderne på samkøbet er små.

  Denne vingård har tidligere været på SAMKØB, sådan foregår et SAMKØB

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.