• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Viña Ane - 123 år gamle vinstokke

  tViña Ane er med sine mikroskopiske 5 hektar blandt de mindste i hele JAMAS porteføjlen. Men måske den vigtigste. Fra vores besøg på vingården i 2019 til nu, har vi formidlet en stor andel af vingårdens samlede produktion til loyale kunder her i Danmark, og særligt Centenaria og El Laberinto (4,5 på Vivino) er vine, der bliver revet væk gang på gang. Og nu glæder vi os til at formidle de helt nye topvine.

  Det er udsøgt kvalitet fra Eduardo og Lorena i bjergene udenfor San Vicente de la Sonsierra - takket være de op til 123 år gamle vinmarker, der skaber hvidvins-mesterværket Centenaria (kåret til Riojas bedste vin, fast på 3-stjernede Michelin-restauranter) - og nu også er bag både Pijus Magnificus og Incontinencia Summa 2022.

  Men det stopper langt fra ved dem. Alle vingårdens vine er ganske særlige og svært sammenlignelige med andet. Olierede, mineralske, strukturerede. Og fælles for alle: med utrolig dybde og kompleksitet, som man virkelig kan gå på opdagelse i. 

  Deres mange præmieringer siger en del, men slet ikke det hele. For her på de 5 hektar i bjergene bliver der produceret vine, der har personlighed og karakter, der ikke kan kategoriseres og præmieres.

  Tag blot René Langdals ord for kvaliteten af Centenaria: "Normalt vil du ikke få vin fra så gamle vinstokke, så koncentreret, så intenst, til sådan en pris" Rene Langdahl, Vin for begyndere, Afsnit 43.

  God fornøjelse.

  Denne vingård har tidligere været på SAMKØB, sådan foregår et SAMKØB

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.