• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Malahierba Vinos præsenterer den livlige og spændstige Rufete-drue

  Er du til upcoming druer og de nyeste tendenser, så er det nu, du skal læse med. For her får du muligheden for at prøve Rufete-druen fra Sierra de Salamanca, som Eater allerede i 2015 forudsagde ville blive det helt store i 2025. Vær foran kurven, og læs mere om Rufete-druen og de stærkt limiterede vine fra den ukendte del af Spanien. 

  Her får du muligheden for at smage en af de kommende super-druer, inden den eksploderer i popularitet. Rufete-druen har, i Sierra de Salamanca, alle forudsætninger for at blive populær. Den har et livligt syreniveau, en utrolig blød og charmerende profil med spændstig rød og let frugt og let grønne noter af krydderurter. 

  Malahierba Vinos gør sit for, at Rufetes potentiale skal blive opfyldt og gør det med en meget moderne sensibilitet for samarbejdet med naturen. Alt er manuelt høstet, fra gamle, ‘natur-integrerede’ vinmarker, uden brug af herbicider og fermenteres ved spontan og naturlig gæring.

  Bliver Rufete den nye store spanske darling i en tid hvor vintrenden går med det karakterfulde, livlige og spændstige fremfor oppulente og overgjorte? Vi tror det, og har svært ved at se, hvorfor de ikke skal få ret. Kom med på forkant af den nyeste vintrend som samkøbet her.

  Hvordan fungerer SAMKØB by JAMAS

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.