• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • LMT Wines et af de mest spændende projekter i Navarra ifølge Robert Parker

  Luis Moya og LMT Wines er blevet udråbt til et af DO Navarras mest spændende nye projekter af selveste The Wine Advocate (Robert Parkers magasin). Og det siger ikke så lidt i en region, der ser en enorm opblomstring med massevis af trendsættende vine på bl.a. højlands-Garnacha pt. 

  Siden sidste samkøb fra Luis Moya er det gået stærkt. Han er blevet tildelt 96 Tim Atkin point og 94 Robert Parker point - blandt meget andet. Det er muligvis vores bedst-anmeldte samkøb overhovedet i dag, og så absolut noget af det mest forførende og elegante på vinstilen.

  Men Luis Moya er lige niveauet over de fleste. En ung fyr, der betragter sig selv som vinnomade, og konstant søger det exceptionelle i samarbejde med andre. Det er en herlig kompromisløs tilgang på naturens præmisser og en opfattelse af ikke at lade sig begrænse af spanske vingrænser. Og derfor skaber han både vine i Navarra, men dypper også tåen i både Txakoli og Rioja. 

  Successen er til at få øje på. De håndlavede og mikroskopiske vinproduktioner på mellem 400 flasker og 6000 flasker giver ham en årlig totalproduktion på under 25.000 flasker. På mange måder vanvittigt, men kvaliteten taler for sig selv. Altid med scores i de højeste luftlag - og det er kun blevet katapulteret endnu højere op de sidste år. Prøv det.

  Denne vingård har tidligere været på SAMKØB, sådan foregår et SAMKØB

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.