• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Autòcton Celler - Det oprindelige Catalonien

  Endelig. Endnu en samkøbspremiere, og danmarkspremiere kombineret. Og så endda med en helt ny, men ældgammel drue, vi aldrig har præsenteret på samkøb før. Vi skal en tur til Catalonien. En region, der har været igennem meget vinmæssigt (både godt og skidt), men som for alvor oplever en renæssance nu. Og i midten af den renæssance finder du bl.a. Sumoll-druen, som Decanter har på listen over “10 spanske druer du skal prøve”

  Her vanvittigt smukt iscenesat af Albert Jane fra det meget lille projekt, Autocton. Og Autocton kan virkelig noget på de gamle stokke op til 80 år fra Tarragona-området. Listen af 92+ point fra Guia Penin, Parker, Gilbert & Gaillard osv. er utrolig lang.  

  Det er levende og let rødvin, som Decanter Magazine beskriver således i sin “10 spanske druer du skal prøve”: Sumoll is made for those of us who favour fruity, crunchy, brightly rustic reds.

  Foruden Sumoll-druen, som du skal prøve, så finder du fantastisk og syrestyret Malvasia de Sitges, dyb og fast struktureret Xarello og Xarello Vermell. 

  Vi har ledt i et stykke tid efter den rigtige Sumoll-introduktion efter at have haft den på radaren siden et besøg på en restaurant på Menorca for en del år siden, og nu er den her. Autocton-projektet laver det absolut bedste Sumoll, vi har prøvet, og du kan godt glæde dig.

  Hvordan fungerer SAMKØB by JAMAS

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.