• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Bodegas Estevez

  Vi har været her før, og nu skal vi tilbage igen. Til Bierzo, i det altid givende og imødekommende nordvestspanien. Området der balancerer på bjergene mellem den central-spanske lune og den galiciske vildskab og kølighed.

  Vi skal denne gang med tilbage sammen med en helt ny vingård, Bodegas Estévez. Syv beskedne hektar med i gennemsnit 90 år gamle vinstokke er gode forudsætninger for succes. Og de bliver indfriet. Estevez skaber nemlig vine i en helt særlig mencia-stil, som vi gerne vil introducere. Som et midtpunkt mellem den vilde, grønne, stilkede og kølige stil, og den mere koncentrerede og tanninrige, klassiske Bierzo stil som bl.a. favoritten Bodega del Abad er garant for. 

  Og midtpunktet mellem de to stilarter er uhyre elegant. Med blankslebne tanniner, fløjsblød elegance, friskhed, dybde af både rød og mørk frugt bakket op af mineralitet. 

  Et nyt sted i vores Mencia- og Bierzo-sortiment, og absolut en stolthed allerede. Robert Parker kvitterer med op til 95 point, mens Penin og Decanter følger op med store scores. 

  Umiddelbart har det alle elementer, der normalt driver priserne uhørt højt op i det vestspanske, men vi har landet priser til jer startende fra bare DKK 129.

  Denne vingård har tidligere været på SAMKØB, sådan foregår et SAMKØB

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.