• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 19. december - Bestil i dag og modtag inden juleaften

  2 minutters læsetid

  Hvilken af følgende typer kan du bedst spejle dig i?

  A: "Jeg forstår simpelthen ikke hvad folk stresser over. Julegaver, rent skrivebord på arbejdet, indkøb af julemad- og vin. Det kræver jo bare en ordentlig planlægning. Jeg har været klar i ugevis".

  B: "Pust.. Støn.. Tjek, ved den. Nu mangler jeg bare liiige. Det kan jeg nå hurtigt efter arbejde. Nu skal jeg virkelig huske.. jeg må hellere lige lav en note i kalenderen. Hvorfor fik jeg det ikke bare gjort i november. Nå, jeg skal nok nå det". 

  Vi kan ærligt afsløre, at vi nok tilhører type B.

  Men altså, vi kan hjælpe dig nemt og godt med både julevinen og julegaven. Få anbefalingerne herunder og bestil i dag for at være sikker på at modtage inden juleaften.

  Vin til julemiddagen

  Når du serverer flæskesteg, and, kartofler og sovs, kræver det en vin, der både kan afbalancere og arbejde sammen med maden, sådan så de går op i en højere enhed. Ligesom julefarven er rød, er en spansk rødvin at anbefale på julebordet. 

  Finca Iscorta Gran Reserva 2010 går godt sammen med juleanden. Vinen har fået tre år på amerikanske egetræsfade og derefter tre år i flaske inden frigivelse. Vinen kombinerer en kraftfuld smag og har samtidig en forfinet elegance, som tilhører de allerbedste årgange. Oplev en smag domineret af poleret tannin, friskhed og god fylde med en lang og smagfuld eftersmag. Derudover har den noter af blommer, tørrede kirsebær og vanilje, som gør den yderst harmonisk og fløjlsblød på tungen. 

  Rødvine, der går sammen med flæskestegen, er blandt andet El Laberinto 2018 og Sierra de Tolono Nahikun 2018.

  El Laberinto 2018 er en topvin fra Vina Ane, hvor der kun er produceret 850 eksemplarer i det bedste år. Ved JAMAS Wine kalder vi den ”kærlighed ved første slurk”. Denne vin er den absolutte top af Rioja. Labyrinten, som er det område, vinen er fra, bærer sjældent druer (de første 28 år bar den ingen!), men når den gør, så kommer der få og meget koncentrerede druer, der er hele ventetiden værd. Oplev lag på lag af bær- og frugtnoter med denne vin – her er der tale om modne blåbær, brombærcoulis, friske solbær, tør lakrids, våd muldjord og cedertræ. Forkæl dig selv og selskabet ved julemiddagen med et glas af disse rubinrøde dråber. 

  Dernæst er det passende med en Sierra de Tolono Nahikun 2018. En fremragende rød Rioja-vin fra Best Young Winemaker, Sanda Bravo. Vinen kommer fra 100 % økologiske marker med lavt udbytte og er produceret efter metoden ”minimal intervention”, hvor druen skinner igennem uden menneskelig indgriben i processen. Dette giver en elegant og meget kompleks smagsoplevelse. Du vil opleve en ædel struktur med både friskhed, syre samt runde og blide tanniner, der komplementerer det milde og drøje svinekød – en lækker sammensætning.