• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 18. December - Hvidvin af ypperste kaliber...

  1 minutters læsetid

  Som opfølgning på gårsdagens rødvins-fokus, sætter vi i dag spot på eminente spanske hvidvine.

  Herunder 3 anbefalinger til top-hvidvine, der passer perfekt til årstiden. Masser af fylde, kraft og elegance i dit glas.

  1) Serie Naranja Dona Blanca Malvasia 2018 Det er stort, det er power, og der er masser af fad til at komplementere eksempelvis lakseforretten. JAMAS Wines kraftigste hvidvin og et rigtig hvidvins-lokomotiv. Modne frugter, smørfed og ristede egetræsnoter. Det smager fantastisk!

  Hele 4,1 i gennemsnit på Vivino. 

   2) A Veredas Blanco Crianza 2017 (Nr. 1 på Decanters liste over "Best New Spanish Wines" - et mesterværk) En himmelsk hvid symfoni på strengene; modne tropiske frugter, citrus og dybde. En hvidvinsperle fra lille familieejede Bodegas Nestares Eguizabal i Rioja Oriental. 

  Vær forberedt på, at dine mundvige tager himmelflugt!

   3) San Salvador 2018 (Bodega del Abads top-hvidvin - San Salvador viser storheden i det vestlige Spanien) Navnet San Salvador klinger nærmest af storhed og betyder "frelser" på dansk. Bodegas del Abad nyder store roser fra vinmedier for tiden og det er ikke uden grund! Her med husets top-hvidvin på den Godello-druen med vanlig detaljegrad og høj kvalitet. Moden frugt i smagen af fersken og abrikos samt vanilje og ristede noter. Vinen bag den prominente etikette lever op til sit navn!