• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Den kendte Rioja kvalitet med et moderne tvist

  Topvingård fra Rioja Oriental, der har taget udfordringen op at lave topvin i de to dominerende Rioja-stilarter: Det klassiske og moderne. Det burde være svært, men her formår familien Eguizabal virkelig at lave klassisk, traditionel Rioja-stil i Segares-serien, og samtidig blive anbefalet i Decanter som et "must try" blandt Spaniens bedste nye trends i A Veredas serien.

  Prøv bl.a. det overordentligt veldefinerede klassiske (bl.a. Reserva fra 2010), og de frygtløse naturtro fortolkninger af bl.a. co-fermenteret Chardonnay og Sauvignon Blanc med "must try" anbefalingen i Decanter. Og hold nu op det er godt.

  Priserne på samkøbet starter ved bare DKK 115, top-Reserva fra 2010 til DKK 189 (webshop senere 252), "must try" hvid fra 2018 til bare 159. Og det slutter ikke der. Der er endnu mere.

  Vinene dyrkes i 250 til 650 meters højde uden brug af pesticider eller herbicider og kun med organisk gødning. At dyrke vin i harmoni med naturen er et ufravigeligt krav for den familieejede vingård, som altid har ledet deres arbejde.

  Det er den kendte Rioja-kvalitet, men med et nyt og frisk twist, som vil kunne overraske og behage selv den mest garvede Rioja-kender.

  Hvordan fungerer SAMKØB by JAMAS

  1. Unikke vine fra små uafhængige vingårde

  Vi håndplukker en upcoming vingård og udvælger deres mest interessante vine.

  2. Vi åbner kælderen i samarbejde med vinbonden

  Samkøbet åbner og du kan reservere vinene direkte fra vinbondens vinkælder

  3. Samkøbet bliver pakket og sendes til Danmark

  Vinbonden pakker pallen med samkøbsvin, der kører til Danmark.

  4. Vi pakker vinen om og leverer vinen til dig

  Din vin ompakkes på vores samkøbscental og sendes sikkert til dig.

  Hvad siger SAMKØBs-kunderne?

  Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om SAMKØB. Her er deres svar.

  JAMAS Wine er den vinbutik jeg oftest køber vin fra til trods for, at jeg drikker vine fra hele verden, og de kun sælger spanske vine. Deres vine er simpelthen så gode og samkøbene så attraktive, at jeg stort set er med til dem alle. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie og kommer til at fortsætte med at gøre det.

  Stefan, fra Trustpilot

  Aktive samkøb

  Vi bruger vores viden til at håndplukke og indgå aftaler med de absolut mest spændende og fremadstormende spanske vingårde.