• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 15. December - Hvad er en vinsmagning med JAMAS Wine?

  2 minutters læsetid

  Vinsmagning?! Jamen er det ikke bare at tage flaskerne med, hælde op og "that's it"?

  Jo - det er da en del af det. Men hos JAMAS Wine gør vi os altid en masse tanker om den enkelte vinsmagning, således vi sørger for at give gruppen den bedste oplevelse overhovedet. Det er utrolig vigtigt for os.

  Herunder et par af de ting, vi sørger for fungerer optimalt:

  🍷 Vinsammensætningen... afstemmes altid med kunden på forhånd. Hvad er det ønskede fokus? Et bestemt område? Fordelingen mellem hvidvin, rødvin og cava? En bestemt stil?

  Ofte sker dette i et samspil med kunden, og andre gange bliver vi bedt komme med vores forslag. Her elsker vi at udfordre folks opfattelse af Spanien - hvilket betyder at vi inkluderer vin fra Øst til Vest og moderne og traditionelle vine.   

  🍷 Rækkefølgen... er helt afgørende. Ikke bare hvidvin før rødvin, men særligt tyngden i vinene. På en vinsmagning smager man flere forskellige vine, hvilket man ikke nødvendigvis gør i situationen hjemme ved middagsbordet. Derfor er vores fornemmeste opgave, at sørge for vinene faktisk "præsterer" i den rækkefølge de smages i. Et godt eksempel er: Èn af vores tophvidvine San Salvador 2018 vil næsten forsvinde i smagen, hvis den kommer efter vores tunge fadprægede Dona Blanca Malvasia 2018Fordi smagen er så kraftfuld i sidstnævnte. Derfor betyder rækkefølgen ALT, for den gode smagsoplevelse. Fra let til kraftig. 

  🍷 Underholdning vs. faglighed... er altid en balancegang. Vi holder vinsmagninger hos både vinklubber, virksomheder, netværksgrupper, restauranter og private forsamlinger. Vi spørger forud altid meget ind til deltagerne. Hvad er erfaringsniveauet? Hvilke smagninger har de tidligere deltaget i? Skal det være "det sikre"? Skal vi overraske og vise de nye spændende tendenser? 

  Og det allervigtigste er at afstemme, om det skal være vinnørdet, underholdende eller en kombination. Vi ender for det meste med en kombination. Heldigvis oplever man mange sjove og uforudsete ting, når man rejser rundt. i Spanien. De sjove historier, plejer vi at dele med publikum.

  Det er nogle af de overvejelser der spiller ind hos JAMAS Wine.   

  🍷 Den gode oplevelse... er det vigtigste. Vi tager os tid til at snakke med gæsterne undervejs og efterfølgende, således alle skal kunne gå der fra med ny viden og en sjov historie - og selvfølgelig en masse gode smagsindtryk. Vi medbringer altid en oversigtsliste over vin, årgang, druer, pris mm. - således folk kan følge med undervejs.

  En god oplevelse er lig nye kunder og ambassadører for JAMAS Wine.