• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 4. December - kom tæt på personerne bag JAMAS Wine

  3 minutters læsetid

  I dagens afsnit vil vi gerne give dig et indblik i ejerne bag JAMAS Wine - så du kan få en fornemmelse af: "Hvem køber jeg egentlig af"?

  Vi synes selv, at det kan være meget rart at vide, hvem man "handler hos", når man ikke møder folk i den fysiske butik. 

  Så hvem er vi?

  Vi hedder Jacob og Simon - to sports- og vinnørdede barndomsvenner, der har kastet sig ud i drømmen om at skabe vores egen levevej OG arbejde med vores altoverskyggende passion: Spanien og vin.

  Helt klassisk, startede JAMAS Wine som et fritids- og hobby-projekt, baseret på behovet for aldrig mere at drikke middelmådig eller ligegyldig vin. Kun spændende smagsoplevelser, som vi med hånden på hjertet, ville anbefale vores allerbedste venner og bekendte.    

  Passionen for at skabe en forretning, som vi selv ville elske at handle i, driver værket. Det finder vi stor mening i - og på den måde vil vi selv kunne præge vores eget drømmejob.

  Vi bestræber os på altid at kunne forbindes med:

  ✔️  Kvalitet

  ✔️  Den gode oplevelse - med vinen, servicen og den personlige rådgivning 

  ✔️  Ærlighed og ordentlighed - i rådgivning, sortiment og dialog

  ✔️  Nye spændende spanske vine - med kant, historie og personlighed 

  Hvorfor arbejder vi med vin?

  Fordi det for os er evigt interessant, et glædeligt samlingspunkt, fyldt med oplevelser og et "uendeligt studie", vi kan udvikle os i hver eneste dag. Vi får udfordret vores horisont og nysgerrighed - og kan ydmygt konstatere, at vi hele tiden kan lære og blive endnu bedre. 

   

  Et par kolde facts:

  • Født i år 1989 og 1988
  • Opvokset i Vestjylland
  • Barndomsvenner siden 3-4 års alderen
  • Bor for nuværende hhv. i Frederiksberg og Hellerup
  • Uddannelser indenfor hhv. markedsføring og statskundskab, og med tidligere karrierer i bl.a. IT- og konsulentbranchen.
  • Interesserer sig for iværksætteri, vin, gastronomi og sport
  • Elsker at konkurrere med hinanden i stort set alt
  • Er drevet af rejseeventyr, store oplevelser og gode relationer

  3 hurtige fra hoften...

  Simon Asmussen, Stifter og medejer af JAMAS Wine

  🍷  Hvordan var din vej ind i vinbranchen? "Den var rigtig spændende. Jeg fik under studierne i Aarhus en praktikplads og derefter et fast studiejob i marketingafdelingen hos Østjysk Vinforsyning i Hinnerup. Her accelerede vininteressen naturligvis med raketfart. Ofte fik jeg lov at tage kvarte og halve testflasker med hjem, hvilket gjorde jeg virkelig fik udvidet min smagshorisont fra diverse lande og områder. Og gode mennesker - jeg nød virkelig min tid der. 

  🍷  Hvad er din yndlingsvin i sortimentet lige nu? Svært... Jeg synes Ribeira de los Naranjos er uhyggeligt spændende. Også fordi, at den bare er et pragteksemplar på de spændende og livlige vine det nordvestlige Spanien kan tilbyde. Hvis man må vælge en mere, så slår Carracedo stadig benene væk under mig også. Heldigvis skifter det hele tiden 😊    

  🍷  Hvilken vinrejse (uden for Spanien) har været din bedste? "Det har uden tvivl været rejserne til Toscana. Uvirkeligt smukke landskaber, charmerende små landsbyer og spændende vine på sangiovese-druen. Oplevelser der spændte fra en masterclass smagning hos ekstravagante Antinori i Chianti til små idylliske vingårdsbesøg omkring Chianni og Terricciola. Klart anbefalesværdigt.  

   

  Jacob Kjær Nielsen, Stifter og medejer af JAMAS Wine

  🍷  Hvordan var din vej ind i vinbranchen? Det startede vel nok med interessen for gastronomi og alle de sanselige smagsoplevelser jeg kunne få i den verden. Mikrobryggerier af øl, har også i mange år været et stort interessepunkt. Men da jeg startede vin-nørderiet tilbage i Aarhus-dagene, blev jeg fuldstændig draget af det spektrum, og de nuancer vinens univers kunne tilbyde. Passionen er sidenhen kun vokset og her er der nok indhold til et livstidsstudie.  

  🍷  Hvad er din yndlingsvin i sortimentet lige nu? Sandra Bravos banebrydende vine er mesterværker i min optik. Lige i øjeblikket indtager en af vores nytilkomne darlings - Garnacha Altura - min førsteplads. Helt fantastisk raffineret, perfekt balance og uhyre elegant. Jeg forstår virkelig godt, at Tim Atkin storroser denne unge vinmager. Høj, høj klasse.  

  🍷  Hvilken vinrejse (uden for Spanien) har været din bedste? Den er gået til Bordeaux i Frankrig. Alle der har været der, kan nok nikke genkendende til det historiske islæt området emmer af. Hele atmosfæren og ånden markerer hvor meget vin har betydet for det sted. Kæmpe store vinøse oplevelser og man kunne nærmest smage historien. Skal man til Frankrig, vil jeg tage dertil.

  I morgendagens afsnit, kan du høre nærmere om ideen, processen og tankerne bag vores nyudviklede vinoplevelse - Camino del JAMAS