• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 2 minutters læsetid

  I slutningen af november var JAMAS Wine med i Danmarks største vinpodcast Vin for Begyndere (og øvede...). Det er vi både glade for og stolte af. Her satte Jonas Landin og Rene Langdahl spot på "Bjergvin fra det moderne Rioja".

  Mange har uden tvivl stærke holdninger til Rioja.

  Det har været præget af tunge og krydrede bulderbasser med masser af fad, men i dag ser vi helt nye tendenser. Og "nye" er så meget sagt, for det er faktisk tendenser, der kigger tilbage på de gamle dyder med frisk vin fra bjergene, hvor druerne, vejret og omgivelser skinner igennem. 

  En af Riojas absolutte stærkeste repræsentanter for Det nye Rioja er unge og modige Sandra Bravo. Sandra blev i 2019 kåret til "Best young winemaker" i Rioja af Tim Atkin, som da også har drysset imponerende anmeldelser ud over Sandras sortiment. 

  Vi er ovenud begejstrede for Sandras vine, og mener at det er en af de absolut stærkeste repræsentanter for de nye vinde, der blæser i Spanien. 

  Mød Sandra her og hør om hendes filosofi:

  Vi havde sammensat en smagekasse til Vin for begyndere-afsnittet med moderne tendenser fra Rioja. Den er desværre gået udsolgt i går - MEN du kan stadig få fingrene i 2 af afsnittets smagte vine, som fik følgende rosende ord med på vejen:

  Sierra de Tolono Tempranillo 2020  "Der er virkelig total god sammenhæng, balance og harmoni mellem alkoholmængde, tørhed og syre-friskheden." - René Langdahl 

  “Det er det her man vil have inde byen - og det kan man godt forstå” - Jonas Landin

  Sierra de Tolono Raposo 2018 "Århh, sådan en “næse” som denne, kan jeg blive helt væk i” - René Langdahl

  "Den har det her helt særegne krydrede udtryk, som man skal smage for at forstå.” - Jonas Landin

   

  Vi vil virkelig gerne dele oplevelsen af "det moderne Rioja" med dig. Det her er 2 rigtige gode fanebærere på dette.

  Glædelig 23. december.