• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 11. December - Når smagen er god, men etiketten for grim

  2 minutters læsetid

  Hvorfor betyder etikette noget?

  Vin er et af de produkter, man ofte køber på udseende, historie og anbefalinger. 

  Derfor er det en helt essentiel strategi hos JAMAS Wine, at gøre meget ud af at formidle atmosfæren fra vingården, historien bag vinbonden og servere smagsoplevelsen for dig. 

  Vi får på ugentlig basis test-vin hjem på prøve - det meste udvælger vi selv -andre gange bliver vi kontaktet direkte af spanske vinbønder. Det er altid med stor spænding, vi smager nye potentielle tilføjelser til sortimentet. Altid et højdepunkt på ugen, når nye stile, områder og vine skal vurderes 🍷

  JAMAS Wines filosofi er simpel: Vi tager aldrig vin ind, som vi ikke selv ville anbefale vores familie og bedste venner - eller som vi ville gå udenom i vores egen vinreol, igen og igen.

  Når en vin tages ind i JAMAS sortimentet, spiller flere ting ind:

  🍇  Er smagen og oplevelsen i den klasse, vi altid vil stå på mål for? Vin er subjektivt, men står vi ikke selv 100% indenfor smagsoplevelsen, kan vi ikke sælge den.

  🍇  Tilføjer vinen noget nyt og spændende i vores udvalg

  🍇  Er vinbonden et godt væsen - og formår han at bevise sin passion og kvalitet i vinen. For næsten alle JAMAS Wines spanske vinbønder, er vin ikke et arbejde - det er et livsværk. Og det E-L-S-K-E-R vi! 

  🍇  Hvordan ser etiketten ud? Det må godt være skævt, men ikke grimt. Heldigvis ser vi en tendens til, at etiketter bliver lavet af kunstnere, der indpakker vinbondens særlige historie i etiketten. Det plejer at blive godt! Men alle har naturligvis deres egen opfattelse af kunst

  Herudover ligger naturligvis en masse "tørre" forudsætninger som importpris, forhandler-aftaler, punktafgifter, emballageafgifter, moms-tillæg, transportmuligheder osv. osv...

  Vidste du... at JAMAS Wine har en vin ved navn MUSEn fantastisk hvidvin på Verdejo, med fulde og eksotisk frugt. Den havde vi dog store diskussioner om vi kunne sælge, for hvem ville købe en vin, der står MUS på med blokbogstaver?

  Det er nu gået forrygende godt - tjek selv hvad MUS betyder og refererer til på spansk ovenfor.

  Nedenfor er 3 bud, på vores yndlingsetiketter - og ja - vinene er også eminente:

  🍷  Volando Albariño (håndtegnet billede af en gammedags propelflyver)

  🍷  El Laberinto 2018 (Reference til en vinmark, vinbonden aldrig kan regne ud)

  🍷  Sierra de Toloño (fordi intet er tilfældigt på etiketten og bjergene er så karakteristiske for de top-anmeldte vine Sandra Bravo producerer)