• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • 1 minutters læsetid

  Den hjemvendte rockstjerne

  Internationalt anerkendt sommelier med rockstjerneattitude og jordnær hjemmefødning med stor kærlighed til landskabet og kulturen, der har formet ham. De to ting lyder måske modstridende, men de bliver ikke desto mindre forenet i Bruno Murciano. Med en fortid som sommelier på prestigefyldte restauranter i Frankrig og London bl.a. Ritz hotellet i London og med masser af medaljer i baglommen: Vice-Champion Jeune Sommelier de France, Golden Nose UK, Bedste Sommelier i Spanien 2008 og International Sølvmedalje i 2009, bruger han nu alt sin tid, energi og erfaring på at sætte sin hjemstavn i Utiel-Requina og deres lokale drue, Bobal, på verdenskortet.

  Vin og gastronomi som en del af opdragelsen

  Gennem sin fars restaurant havde unge Bruno stor omgang med gastronomi, men også alle de lokale vinbønder, som leverede vinen til restauranten. En livslang passion blev startet som Bruno vælger at forfølge, da han starter på sommelieruddannelsen ved Toulouse Akademiet i Frankrig.

  En livslang drøm

  Selvom vejen som sommelier bragte Bruno masser af succes og anerkendelse, var der noget som trak i ham. Han havde altid drømt om at dyrke vin, ligesom de vinbønder han kendte i sin barndom. I 2010 besluttede han sig for at forfølge den drøm og vendte hjem til sin hjemstavn, Caudete de las Fuentes. Siden har han ikke set sig tilbage og skaber i dag syrefyldte mesterværker, som imponerer hele verden. Det er det bedste Bobal, vi har smagt!