Podcast og vinsmagning? Se her!

I JAMAS Wine har vi hele tre gange været med i den fantastiske vinpodcast, Vin for begyndere. I hvert afsnit tager podcastværten Jonas Landin og vineksperten René Langdahl dig med ind i vinens verden og smager tre forskellige JAMAS vine, der udtrykker dagens emne. Find podcasten på Spotify og find de vine, der bliver smagt, i podcastkasserne herunder.


Vores mest populære smagekasse - og vinoplevelse...

I JAMAS Wine vil vi gerne lidt mere end blot at sælge vin. Vi vil sørge for, at du også får en oplevelse rundt om det at drikke vin. Derfor har vi skabt Camino del JAMAS, som er en fantastisk vinøs vandring - hjemmefra dit eget spisebord - hvor du skal smage seks vine, mens du vandrer rundt i Spanien via et stort kort, møder vinbønderne på video, lærer en masser og quizzer om spansk vin.
Find din egen stil-kasserne

Vi har samlet en række smagekasser, der udtrykker hver sin stil, eller endda tester to område-stilarter op imod hinanden. Dyk ned i et væld af nye oplevelser og overraskelser med kasserne herunder, og se om du ikke kommer op til overfladen med en nyfunden favorit.


Smagekasser fra Spanien