• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Olvidados og "The Forgotten Vineyards"-projektet

  Lukker 25. januar - Få vine tilbage

  Olvidados er på alle måder et nobelt projekt. Med Ricardo Velasco i spidsen har Valtravieso-vingården opkøbt +100 år gamle og glemte vinstokke, givet dem nyt liv efter års pleje, så de nu producerer ualmindelig god og koncentreret vin. Allerede kritiker-darlings, og det forstår man godt, for her går historie og vin op i en højere enhed.

  Hele "The Forgotten Vineyards"-projektet understøtter en genopblomstring af vinmarker og ældgamle, men ofte forladte og glemte, områder af Spanien.

  Og godt de blev glemt, for ellers havde de ældgamle “Centenaria”-vinmarker ikke fået lov at overleve, fordi udbyttet ganske enkelt er for lavt fra de gamle krogede vinstokke til stor masseproduktion. 

  I dag kan du derfor opleve noget, du kan de færreste steder. Vin fra stokke, der har overlevet både første verdenskrig, den spanske borgerkrig, anden verdenskrig og en masse andre store begivenheder. Vin fra originale stokke før vinlusen rasede.

  Det giver modenhed og styrke, og det er netop hvad vinene her byder på. Og så byder de på en oplevelse af det lokale terroir fra hhv. Ribera del Jucar, Arlanza og Jumilla- med minimal styring af vinen fra Ribera del Dueros bedste unge vinmager, Ricardo Velasco. Og det elsker vi!

  Er du den nysgerrige vindrikker, der leder efter stor kvalitet og den store fortælling, så er Olvidados-projektet fra de tre glemte områder noget for dig.

  Olvidados-vinene