Opdag det Nye Spanien

Prøv vores rødvins-bestsellere fra Det nye Spanien, og oplev selv den uovertrufne kvalitet for pengene.
Bjergvin på Mencia

Mencia kaldes Spaniens Pinot Noir af mange, og det er absolut ikke uden grund. Mencia rødvin er fyldt med lækre bærnoter, mineralitet og en stor dybde. Da druen stadig er relativt ukendt udenfor de vestspanske bjerge, er prisen endnu ikke fulgt med den enormt høje kvalitet. Se tre af vores mencia-favoritter herunder.
Imponér vennerne

Elsker du at liste en flaske frem fra reolen, der blæser vennerne helt bagover? Så se med herunder. Det er rødvin fra øverste hylde med kæmpe overraskelses-potentiale fra små ukendte producenter.
Det havde du ikke forventet af Spanien

Vi har alle vinfordomme, også i JAMAS Wine. Dem har vi heldigvis fået gjort til skamme gang på gang, for i den spanske vinverden bliver der ved med at dukke nye og vanvittigt innovative tendenser op. Skal du prøve tre flasker, du absolut ikke havde forventet af Spanien, så kig her.
+94 Parker Point

Robert Parker og The Wine Advocate er verdens mest indflydelsesrige vinanmeldermedie. Og der bliver normalt ikke ruttet med pointene. Derfor, når vin med +94 point er på bordet foran dig, er det med at slå til. Og hvilket bedre sted end i Spanien, hvor man stadig kan prøve den slags uden at blive helt ruineret. Prøv toppen af poppen her.
Det nye Rioja

Rioja, Spaniens mest kendte, anerkendte og vel også omdiskuterede område. Alle vininteresserede har en holdning til vinene herfra, men den bør tages op til revision nu. Der sker så meget i Rioja pt. med nye, unge vinbønder med helt andre tanker og stile. Skal du prøve de nye, liflige og frugtige bjerg-Rioja'er, så se her.
Klassisk spansk

Rioja, Ribera del Duero, Toro. Klassiske spanske højborge for rødvin. Og de leverer stadig overdådig kvalitet til prisen. Det er lækker vin, fyldigt, og så passer det perfekt til oksekød og lam.
Spansk Pinot Noir er en ting!

Når vi præsenterer spansk Pinot Noir til vinsmagninger, plejer folk at kigge op en ekstra gang. For findes det virkelig? Ja, men kun ganske få steder. Vi har fundet tre fantastiske Pinot Noir vine, hvoraf den ene er på Decanters liste over 18 nye vine fra Spanien du bare skal prøve. Frugtigt, rundt, blødt og alt det, der karakterer god pinot.
Når kun det absolut bedste er godt nok!

Hvis kun det absolut bedste er godt nok til dig og dine, så skal du kigge her. Det er eventyrlig rødvin fra øverste hylde i Spanien. Det er vine, der for alles vedkommende er produceret i under 900 eksemplarer.
Test din egen stil med vores smagekasserRødvin fra Spanien