• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Om os (gammel)

   
  JAMAS Wine har en vision om, at vin altid skal være en oplevelse.
  Vi vil hjælpe vores kunder med at finde deres nye yndlingsvin - sandsynligvis hos en vinbonde, de ikke kender, og fra et område, de ikke havde drømt om. Vi har både konventionel vin, økologiske druer og biovin, og lader os styre mere af smag og oplevelse end af dogmer.
  Vi er drevet af en passion for velsmagende vin og den uendelige rejse som vinens univers er.
  JAMAS Wine har sit udspring i tanken om, at finde og anbefale de bedste spanske vinoplevelser til vores netværk, venner og bekendte. Med andre ord; vi ser vores job bestå i, at lave det hårde eksplorative arbejde og kun lade det bedste slippe gennem nåleøjet til jer. Det synes vi, at I fortjener.
  Vi elsker vin, fordi det for os er et glædeligt samlingspunkt, oplevelser, et studie og en "sport“, som vi bliver bedre og bedre til, jo mere tid vi bruger på den. Derfor er vi også nysgerrige og ydmyge i vores fremgangsmåde, hvilket gør, at vi hele tiden lærer og stræber efter at blive endnu bedre.
  Vi faldt for år tilbage for Spanien som vindestination og har sidenhen gjort en dyd ud af, at oparbejde et netværk og nogle værdifulde kontakter for at kunne kaste os ud i dette livsprojekt.
  Vi tager på studieture og gør en dyd ud af at besøge alle vores repræsenterede vinbønder personligt, for at få hele sjælen og atmosfæren med hjem til Danmark.
  Vi slår et slag for det gode vinhåndværk og for mindre vingårde, som har viet deres liv til deres subjektive definition af perfektion, gennem vin. Derfor kan vi tilbyde mange forskelligartede smagsoplevelser i vores håndplukkede sortiment, fra det tidløse traditionelle til de spændende nye områder og moderne fortolkninger.
  Det er dén rejse, vi gerne vil tage jer med på hos JAMAS Wine.
  Vores filosofi er simpel: Vi tror på passion og godt håndværk, som det bedste udgangspunkt for kvalitet. Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Vi tror på, at den gode oplevelse aldrig går af mode. Og så gider vi ikke snobberi, fordi vi mener at oplevelsen af vin altid vil være subjektiv.
  Hos os kan du altid forvente; passion, kvalitet og en ærlig og personlig rådgivning og service.
   
  Hjerteligt velkommen her hos JAMAS Wine.
  Jacob, Mathias & Simon