• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Om os

  Hos JAMAS finder du de mest interessante spanske vine på markedet. Det er vine fra fremadstormende mikro-producenter, der laver vin med karakter, og som ikke er bange for at lade det lokale terroir skinne igennem.

  Vi ønsker at hjælpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hørt om.

  Spansk vin er nemlig ikke hvad det har været. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprægede bjerge, og helt nye tendenser fra de ellers traditionsrige områder.

  Hos JAMAS finder vi selv alle vores vine gennem vores store spanske netværk og importerer alt uden fordyrende mellemled, så du er sikret de skarpeste priser. 

  To koncepter: Strakslevering og samkøb

  Hos JAMAS har vi både vores traditionelle webshop, hvor du kan bestille spansk vin. Enten som enkeltflasker, i kassevis, eller i vores smagekasser. Uanset hvad du bestiller, sørger vi for lynhurtig levering (1-3 dage) og 100 % tilfredshedsgaranti på alle. 

  I den anden del af vores forretning, Samkøb, kan du reservere vin direkte fra europæiske vinkældre (primært spanske), hvor du har mulighed for at reservere unikke flasker til priser langt under de gængse markedspriser. Ved at reservere vin direkte fra kældrene sammen med andre samkøbere, kan du få endnu lavere priser - mod selvfølgelig at vente et par uger på levering. Vores samkøb er vores klart mest populære handelsmetode med ca. 1000 samkøbere, der kommer igen og igen. 

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på:
  info@jamaswine.com

  De bedste hilsner

  Søren Pedersen & Jacob Kjær Nielsen