• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • JAMAS Wine

  Vil du gerne finde det næste hidden gem af et vinområde før dine venner? Og introducere dem for vinene fra Lauras og Eduardos mikroskopiske vingård, der normalt bare leverer til Michelin-restauranterne i San Sebastian?
  Hvis du kan svare ja til det, og samtidig er træt af de mange knaldtilbud og uigennemsigtige priser på det danske vinmarked, er du landet det rigtige sted - og kan med fordel læse lidt videre nedenfor.
  Velkommen til 🍷
  Med venlig hilsen
  Simon, Søren & Jacob, Indehavere, JAMAS Wine
  Leder du efter din nye yndlingsvin?
  Vi vil hjælpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hørt om. 
  Spansk vin er ikke hvad det har været. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprægede bjerge.

  Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.  
  Gå på opdagelse i det nye Spanien...

  Det nye Spanien er for os først og fremmest de mange områder i vestspanien, vi ikke forbinder med vin her i Danmark. Bierzo, Ribeira Sacra, Rias Baixas for blot at nævne nogle stykker fra det grønne og frodige nordvestlige hjørne af Spanien.

  Kølige områder med store regnmængder og fantastisk sprøde, lette og levende vine. Men det er også nye tendenser i klassiske områder som Rioja (se Rioja-vine), hvor de unge fremadstormende vinbønder som Sandra Bravo laver helt ny og spændende vin fra bjergene i Baskerlandet (se Sandras prisvindende vine). 

  Det er oftest elegant vin, men også vin med kant og karakter på fx mencia-druen (se mere). Og altid med stor personlighed, der afspejler de små og passionerede vinbønder, vi arbejder tæt sammen med her i JAMAS Wine. 

  Hvorfor er vin fra det nye Spanien value for money?

  Fordi de færreste endnu har fået øjnene op for det. Der er efterhånden mange små familieejede vingårde, der har opkøbt ældgamle marker, og som nu producerer elegant og intens vin. De er typisk så små, at de ikke har musklerne til at afsætte vinene uden for Spanien - det hjælper vi dem med i JAMAS Wine. 

  I Spanien er produktionsforholdene optimale. Du har måske været der, og ved at solen skinner tungt om dagen, mens temperaturen særligt tæt på kysten falder markant om natten. Det giver perfekte betingelser for interessant vin med både intensitet og syre. 

  Vi elsker at arbejde med de små familieejede vingårde fra det nye Spanien og familierne elsker at sende deres vin til Danmark og udbrede deres nye og innovative tendenser. 
   

  Hvad siger kunderne om JAMAS Wine? 

  Vi oplever heldigvis glade og tilfredse kunder. Både vores webshop-kunder og abonnenter kommer igen og igen for at prøve flere nye spanske vine. Vi har 4,8 ud af 5 på Trustpilot. Læs meget mere her: https://dk.trustpilot.com/review/jamaswine.com

  Hvem står bag JAMAS Wine?

  Vi hedder Simon og Jacob, og vi har kendt hinanden det meste af vores liv. Vores store passion er spansk vin og at formidle de fantastiske vinoplevelser til dig. Vi startede JAMAS Wine som et hobbyprojekt tilbage i 2019. Nu har det grebet om sig. 

  Vi elsker vin, fordi det for os er et glædeligt samlingspunkt, en oplevelse, et studie og en "sport“, som vi bliver bedre og bedre til, jo mere tid vi bruger på den.
  Derfor er vi også nysgerrige og ydmyge i vores fremgangsmåde, hvilket gør, at vi hele tiden lærer og stræber efter at blive endnu bedre. 
  JAMAS Wine har oprindeligt sit udspring i tanken om, at finde og anbefale de bedste spanske vinoplevelser. Og at anbefale med god samvittighed - både når det kommer til kvaltiet og pris. Derfor vil vi gerne gøre vores for at gå imod tilbudstendenserne med voldsomme førpriser og besparelser i det danske vinmarked. En vin til 100 kr. kan smage fremragende - den smager ikke bedre af at have fået en førpris på 170 kr. inden den ryger til salg. Det er vores holdning, og derfor vil vi gerne sælge vin med en gennemskuelig prisstruktur. 
  Kig rundt på vores hjemmeside. Du finder forhåbentligt en vin for dig :) Ræk ud til os, hvis du ønsker personlig vejledning. 
  Med venlig hilsen
  Simon & Jacob