Hvorfor JAMAS SAMKØB?

Vi har skabt JAMAS SAMKØB, fordi vi brænder for at give dig bedre spanske vinoplevelser for pengene!

Du får en direkte linje til kælderen på vores særligt udvalgte vingårde med JAMAS SAMKØB, hvor du kan reservere fantastiske vine til langt under markedsprisen. Mod selvfølgelig at vente nogle dage på levering, for som du ved: Alt godt kommer til den, der venter!

Få hele historien om konceptet JAMAS SAMKØB længere nede.

LIVE SAMKØB

JAMAS SAMKØB FORKLARETAfsluttede samkøb

Spørgsmål og svar om JAMAS SAMKØB

Ja, den sædvanlige JAMAS tilfredshedsgaranti gælder selvfølgelig også på JAMAS SAMKØB. Vi håndplukker alle vores vingårde og står altid på mål for kvaliteten af den vin, vi sælger. Skriv til os på info@jamaswine.com, hvis du ikke er tilfreds med vinene.

Vi har et minimum på DKK 600 for at deltage i et JAMAS SAMKØB.

Ja, der er altid inkluderet fri fragt til nærmeste pakkeshop i SAMKØBS-priserne.

Ja, alle JAMAS SAMKØB bliver gennemført uanset antal samkøbere.

Vi informerer om pallens vej fra Spanien til Danmark. Vi har taget højde for et par dages buffer i tidsplanen, der er kommunikeret her. Hvis noget uventet skulle opstå, og vinen er forsinket, kommunikerer vi selvfølgelig om det og angiver årsagen.

Du er velkommen til at skrive en mail til info@jamaswine.com, hvis du ønsker at vi tilbageholder dine flasker indtil du er hjemme igen.

Du kan benytte normal fortrydelsesret jf. dansk lovgivning.

Meget gerne! Send din idé til info@jamaswine.com, så rækker vi ud. Hvis vingården ender som samkøbsvingård, kvitterer vi naturligvis med et par gode flasker som tak for forslaget.