• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Viña Ane: Vingården med de 122 år gamle vinstokke

  Viña Ane er med sine mikroskopiske 5 hektar den mindste i hele JAMAS porteføjlen. Men måske den vigtigste. Fra vores besøg på vingården i 2019 til nu, har vi formidlet en stor andel af vingårdens samlede produktion til loyale kunder her i Danmark, og særligt Centenaria og El Laberinto (4,5 på Vivino) er vine, der bliver revet væk gang på gang. 

  Vi forstår det, for det er udsøgt kvalitet fra Eduardo og Lorena i bjergene udenfor San Vicente de la Sonsierra - takket være de op til 122 år gamle vinmarker, der skaber hvidvins-mesterværket Centenaria (kåret til Riojas bedste vin, fast på 3-stjernede Michelin-restauranter). 

  Men det stopper langt fra ved Centenaria. Alle vingårdens vine er ganske særlige og svært sammenlignelige med andet. Olierede, mineralske, strukturerede. Og fælles for alle: med utrolig dybde og kompleksitet, som man virkelig kan gå på opdagelse i. 

  Deres mange præmieringer siger en del, men slet ikke det hele. For her på de 5 hektar i bjergene bliver der produceret vine, der har personlighed og karakter, der ikke kan kategoriseres og præmieres.

  Tag blot René Langdals ord for kvaliteten af Centenaria: "Normalt vil du ikke få vin fra så gamle vinstokke, så koncentreret, så intenst, til sådan en pris" Rene Langdahl, Vin for begyndere, Afsnit 43.

  God fornøjelse.

  Viña Ane