• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • SMAGEKASSE: GODE SCORES FRA SMÅ VINGÅRDE - I KASSEN

  RAMON RAMOS - SERIE NARANJA DOÑA BLANCA 2021

  Unik hvidvin på originale stokke fra før vinpesten hærgede efter Rotonage-princippet! Virkelig blød mundfølelse med intens og sødmefuld frugt med god syre, der stadig holder vinen frisk. 

  41NORTE - SELECTED VINTAGE CRIANZA 2016

  Klassisk Tempranillo Crianza med 12 måneder på franske egefade! Alt hvad man forventer af stor Ribera del Duero er her, intens aroma af mørk og rød frugt og en fyldig mundfølelse med lækre runde tanniner.

  SIERRA DE TOLOÑO - GARNACHA DE ALTURA 2021

  Denne skønhed kommer fra 80 år gamle stokke fra nogle af de allerhøjeste marker i Rioja (+650 meter). Det er Garnacha med en udsøgt friskhed, røde bær, floraske noter og middelhavskrydderurter.Fantastisk raffineret, perfekt balance og bare elegant.

  LIBRE Y SALVAJE - GARNACHA 2019

  Her beviser Libre y Salvaje, at DO Cariñena er så meget mere end tung, alkoholrig vin! Dette er en frisk rødvin på 100 % Garnacha med en balanceret palette af friske toner, som er sikker på at få dig til at smile! Fantastisk blødt glas.

  CELLER PASANAU - LOS TORRENTS 2015

  Topvin fra Pasanu familien, der er ekstremt aromatisk, intens og rund med en fabelagtig frugtighed som balance. Vinen er velafbalanceret med medium fylde med bløde tanniner fra de efterhånden 7 år på bagen.

  BRUNO MURCIANO - CAMBIO DE TRECIO 2021

  En velsmagende rødvin som, ligesom alt Brunos vin, er uhørt god kvalitet i forhold til prisen! Intens, frisk, forførende kompleks og krydret næse med rød frugt og blomster. En frugtbåren, frisk palette med medium volume. En diskret, rund, dyb og lang finish.